BigData bereikbaar

NIEUWS

Interessante ontwikkelingen rondom Big Data

Wie zijn wij?

BigData innovatie bereikbaar maken voor u!
Wij combineren langdurige ervaring met frisse ideeën

In onze visie is Big Data niet zomaar een nieuwe hype in de ICT. Er is sprake van een paradigma wijziging. Het gaat niet alleen om het verwerken van grote hoeveelheden data. Nog belangrijker zijn de toepassing van Machinaal leren en Kunstmatige Intelligentie. Zoals het internet onze maatschappij heeft hervormd door een globale uitwisseling van informatie en kennis, zo zal kunstmatige intelligentie het gebruik van computers veranderen in een verlengstuk van ons brein. Internet of Things en ubiquous computing laat computers verdwijnen uit het directe gezichtsveld, maar tegelijkertijd een grotere impact krijgen op de wijze waarop wij leven en werken. Onze missie Bedrijven te ondersteunen in het realiseren van het grote potentieel dat ligt verborgen in Big Data toepassingen. Dit doen wij door Big Data bereikbaar te maken, de benodigde computerfaciliteiten beschikbaar te stellen en bedrijven te helpen daarmee ook resultaten te boeken.

 • Idee generatie

  Kijk anders naar je vragen en de oplossingsmogelijkheden

 • Exploratie

  Testen of een idee uitvoerbaar is

 • Ontwikkeling

  Van idee naar realiteit. Maak een robuuste oplossing

 • Productie

  Ervaar de opbrengsten van Big Data

Wat doen wij?

Hoe maken wij Big Data bereikbaar?
Innovatie

Kijk op een andere manier naar uw data. Hoe kan uw data nieuwe diensten ontsluiten of bestaande diensten vereenvoudigen? Welke (open) data kan daarin bijdragen? Welk bedrijfsmodel past daarbij? Wij helpen u om tot een innovatie concept te komen.

Exploreer uw innovatie

BigDataLab levert u een complete omgeving om uw innovatie te perfectioneren. Met onze kennis en gereedschappen perfectioneert u data collectie, analyse modellen en praktische vormgeving.

Ontwikkelen

Wij bieden u de gereedschappen en kennis om tot een duurzame en robuuste inrichting te komen van uw succesvolle innovaties. Met flexibele en dynamisch schaalbare oplossingen krijgt u een efficiënte productie omgeving.

Productie en beheer

Met nieuwe technologie bieden wij u een 24×7 beheersbare omgeving waar u van op aan kunt. Wij regelen uw ICT en u plukt de vruchten van uw innovatie. En wilt u het beheer overnemen dan assisteren wij u om dat op een zo efficient mogelijke wijze te doen.

Ons Team

De drijvende kracht achter BigDataLab
Ines
Ines
Project Manager
Ines is de kracht achter de realisatie van vele projecten. Zij is de brug tussen onze technisch specialisten en onze opdrachtgevers en zorgt voor een realistische afstemming van uw vraag op onze mogelijkheden.
Maarten
Maarten
HRM en Account Manager
Maarten is de spin in het web van relaties. En omdat wij net zo zuinig zijn op onze eigen mensen als met onze klanten wil hij dat graag combineren. Maarten is de bruggenbouwer die vanuit uw wensen een passende oplossing vindt.
Ramona
Ramona
Back Office manager
Efficiënt zijn voor klanten begint met intern de zaak op orde hebben. Ramona verheft dat tot een kunst. Dankzij haar kunnen wij en u er van op aan dat alle administratieve details tot in de perfectie zijn geregeld.
Gerrit
Gerrit
ICT Architect en Engineer
Verantwoordelijk voor het opzetten en doorontwikkelen van onze Big Data techniek. Jarenlange ervaring met AI, Big Data en ICT architectuur heeft ons een basis verschaft om met ongekende snelheid en efficiëntie te ontwikkelen en beheren. DevOps en Big Data, een geweldige combinatie.
Tom
Tom
Big Data Engineer
Tom is de “young gun” van het team, denkt out of the box en zorgt voor oplossingen. Met veel enthousiasme over Cluster computing en Big Data Science draagt Tom zorg voor engineering en support van de Big Data Clusters.

referenties

Partners en Opdrachtgevers aan het woord

Stuur een email

U krijgt binnen 24 uur antwoord